Locuri de munca Muncitori strainatate - Constructii/Amenajari in Germania

Muncitori strainatate

Job in Germania, Irlanda, Franta

Companie OPTIMJOBS


aplica job


Descrierea postului
OPTIMJOBS este o companie de selectie si plasare a fortei de munca acreditata ,specializata in servicii personalizate si eficiente de recrutare a personalului.
Am luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostrii calitate si profesionalism. Serviciile noastre au la baza orientarea spre client si intelegerea nevoilor sale. La fel de importante sunt prioritatile si aspiratiile candidatilor, carora le oferim consultanta de-a lungul procesului de recrutare, asistenta in vederea integrarii in noul mediu si oportunitati de dezvoltare profesionala.
Avem abilitatea de a aduce omul potivit la locul potrivit, generand valoare adaugata atat clientilor cat si candidatilor.

OPTIMJOBS ofera locuri de munca in UK, Franta si Germania. Trimite-ti cv si veti primi detalii :conditii, program, salarizare si data de plecare. Se percepe un comision de 100 de euro pentru procesarea dosarului de munca.OPTIMJOBS ofera 300 de posturi in constructii in Franta. Dulgheri, zidari, electricieni, faiantari, fierari, lacatusi mecanici, instalatori si muncitori necalificati.Limba franceza nu este necesara se lucreaza cu ingineri romani.

OPTIMJOBS ofera 250 de posturi de agent de paza in cazinouri, hoteluri, supermarketuri din Londra UK (fete si baieti).Limba engleza nu este neaparat necesara se lucreaza cu manageri de origine romana.Varsta intre 18-45 de ani. Cerem seriozitate maxima.

OPTIMJOBS ofera 300 de posturi de menajere(femei)in hoteluri, pensiuni, moteluri din Londra, UK. Varsta intre 18-45 de ani Experienta nu este necesara. Limba engleza nu este neaparat necesara se lucreaza cu manageri de origine romana. Trimiteti cv . In cazul in care veti fi selectate ve-ti fi contactate.

OPTIMJOBS ofera 250 de locuri de munca in industria de procesare a laptelui si industria de procesare a pestelui in UK. Specializarea se realizeaza la locul de munca. Limba engleza nu este neaparat necesara se lucreaza cu manageri de origine romana.Trimite-ti cv OPTIMJOBS cere si ofera maxima seriozitate.

Va rugam trimite-ti cv in limba engleza sau romana,in email specificati postul pentru care doriti sa aplicati.
Daca ve-ti fi selectat ve-ti fi contactat de unul dintre reprezentanti nostri.
Va multumim.

Cerinte
varsta intre 18-45 ani

-seriozitate maxima,respectarea programului

-entuziasm in preluare provarilor

-fara cazier judiciar,sau in curs de cercetare penala

-experienta minima,experienta nu este neaparat necesara specializarea se realizeaza la locul de munca

-cunoasterea unei limbi straine este un avantaj dar in 90% din cazuri manageri,coordonatori sau ingineri care supreavegheaza activitatea sunt de origine romana.


aplica la acest loc de munca

Informatii Job


Informatii Contact

  • Job Id: 8wl
  • Company:
  • OPTIMJOBS

aplica la acest loc de munca
locuri-munca.com © 2008 - 2018 All rights reserved.