Locuri de munca SUDORI - CONFECTII METALICE - CU EXPERIENTA IN SUDURA ELECTRICA SI CUNOSTINTE DE LACATUSERIE IN CONFECTII METALICE - Constructii/Amenajari in judetul Arges

SUDORI - CONFECTII METALICE - CU EXPERIENTA IN SUDURA ELECTRICA SI CUNOSTINTE DE LACATUSERIE IN CONFECTII METALICE

Job in Judetul Arges, Judetul Dolj, Judetul Gorj, Judetul Olt, Judetul Sibiu, Judetul Valcea

Companie BELVEDERE GROUP


aplica job


Descrierea postului
DESCRIEREA ACTIVITATII - FIRMA - CONSTRUCT-CONFEX COMPANY ,,BELVEDERE’’

- Realizarea de confectii metalice,structuri si constructii metalice prin asamblarea de profile rectangulare, tabla sau tevi metalice;
- Executia diferite produse/repere specifice confectii metalice, din profile si tevi metalice ori tabla de diferite dimensiuni
dupa desen/schite, incepand cu pregatirea materialului , executie, lacatuserie, sudura, finisare, montaj.

Cerinte
Cerinte : - experienta in domeniul confectiilor metalice ;
- cunostinte de interpretare desen tehnic ;
- experienta si cunostinte de lacatuserie ;
- experienta si cunostinte de sudura electrica;
- experienta in utilizarea masinilor si uneltelor specifice;
- responsabilitate pentru calitatea lucrarii pe care o executa,
- capacitate de lucru in echipa ;
- apt pentru a lucra la inaltime ;
- inovatie si creativitate;
- orientare spre nevoile clientului;
- preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual.

Descrierea Companiei: BELVEDERE GROUP
CONSTRUCT-CONFEX COMPANY ,,BELVEDERE" DRAGASANI, este o societate in plina expansiune, cu o echipa formata din profesionisti care au ca principal obiectiv indeplinirea cerintelor beneficiarului si ducerea la bun sfarsit a tuturor proiectelor.
Societatea isi desfasoara activitatea in mod deosebit in domeniul CONFECTII METALICE, STRUCTURI METALICE, CONSTRUCTII METALICE, putand sa va ofere solutii complete pentru lucrarile dumneavoastra.
Reprezentam in acest moment un nume consacrat pe piata confectiilor metalice si a constructiilor civile si chiar industriale, datorita calitatii lucrarilor executate de societatea noastra.
Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand, preturile mici/accesibile si competitive ale produselor societatii ne recomanda ca fiind furnizorul pe care il doriti, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile si colaborarea cu societatea noastra.

Raportul CALITATE/PRET reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de colaborarea cu firma noastra.
Intotdeauna e loc de mai bine si de aceea va garantam satisfacerea oricaror cerinte, oricat de diversificate ar fi acestea.

Va oferim o gama variata de servicii din care il puteti alege pe cel care vi se potriveste cel mai bine. Executam la comanda o gama foarte variata de confectii metalice orice tipo-dimensiuni/, marimi, forme sau modele .
Societatea noastra dispune de urmatoarele dotari tenice: aparate de sudura, aparate de taiere cu disc abraziv, masini de gaurit la banc, ghilotine hidraulice, abkant pentru indoire tabla, aparate de taiere circulare, masini de indoit, prese, masini de frezat, strunguri, fierastraie cu banc orizontale si verticale pentru profile metalice, instalatie de vopsire cu aer comprimat, asigurand in permanenta si alte dotari necesare si utile activitatii noastre Toate aceste dotari sunt folosite de un personal calificat bine instruit, capabil sa satisfaca cerintele celei mai exigente clientele.
Suntem o companie care-si doreste extinderea relatiilor de colaborare atat cu parteneri din tara cat si din strainatate.
Principalul nostru obiectiv este acela de a oferi solutii complete la cerintele si nevoile clientilor nostri


aplica la acest loc de munca

Informatii Job


Informatii Contact

  • Job Id: 982
  • Company:
  • BELVEDERE GROUP

aplica la acest loc de munca
locuri-munca.com © 2008 - 2018 All rights reserved.